1. Ana Sayfa
  2. Blog
  3. GTA 5 Online Kolay Bir Şekilde Nasıl Para Kasılır

GTA 5 Online Kolay Bir Şekilde Nasıl Para Kasılır

GTA 5 Online Kolay Bir Şekilde Nasıl Para Kasılır

GTA 5 Online Kolay Bir Şekilde Nasıl Para Kasılır?

GTA 5 Online oyunu için para oldukça önemli. Oyun için gerekli olan parayı kolay bir şekilde nasıl kazanabilirsiniz? GTA oyunu birçok seriden oluşan bir oyun ve çok seviliyor. Oyuncuların ilgi gösterdiği bu oyunda, biraz önce de söylediğimiz gibi para sahibi olmak gerçekten de önemli. Birçok oyuncunun aklında aynı soru yer alıyor. GTA 5 Online için kolay bir şekilde nasıl para kazanılır? Şimdi, bu sorunun cevabını vermeye çalışalım.

GTA 5 Online Para Kazanma Teknikleri

Nasıl Dükkân Soyulur?

GTA 5 Online oyununda kolay bir şekilde para kazanma yöntemlerinden bir tanesi dükkân soymaktır. Bu şekilde oyunda hızlı ve kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz. Çeşitli ipuçlarını takip ederek dükkân soyabilir ve böylelikle paranızı arttırabilirsiniz.

Dükkân soyabilmek için ilk önce Vespucci Beach’e gitmelisiniz. Bir maske alırsanız, süreç sizin için daha kolay ilerler. Maskenizi aldıktan sonra dükkâna gitmelisiniz. Dükkâna girdikten sonra silahınızı çıkarmalı ve dükkân sahibine tutmalısınız. Dükkân sahibi, sizin bu tavrınız karşısında hemen paraları torbaya doldurmaya başlıyor. Bu adımları izleyerek kolay bir şekilde dükkân soyabilirsiniz.

Çalıp Satmak Adına En Değerli Araçlar Hangileridir?

En değerli araçları çalıp satarak paranızı arttırabilir ve bu para ile silah ve zırh alabilirsiniz. Peki çalıp satmak adına en değerli araçalr hangileridir? Şimdi bu araçlara bir göz gezdirelim:

  • Ubermacht Oracle: 8,000 Dolar
  • Felon GT: 9,500 Dolar
  • Galivanteer Baller: 9,000 Dolar
  • Lampadati Felon: 9,000 Dolar
  • Ocelot F620: 8,000 Dolar

GTA Online Açılma Süresi Nasıl Kısaltılır ?

GTA 5 Online En İyi Para Veren Görevler Hangileridir?

Çeşitli görevleri yerine getirerek de para kazanmanız mümkün. Peki oyunda en iyi para veren görevler hangileridir? Kısaca bunlara bakalım:

American Exports

  • Açılma Seviyesi: Seviye 65
  • RP Ödülü: 4,500
  • Kazandırdığı Para: 24,000 Dolar
  • Gerekli Oyuncu Sayısı: 1-4

Rooftop Rumble

  • Açılma Seviyesi: Seviye 75
  • RP Ödülü: 4,500
  • Kazandırdığı Para: 22,000 Dolar
  • Gerekli Oyuncu Sayısı: 1-4

Rich Men in Richman

  • Açılma Seviyesi: Seviye 5
  • RP Ödülü: 1,660
  • Kazandırdığı Para: 10,900 Dolar
  • Gerekli Oyuncu Sayısı: 1-4

A Boat in the Bay

  • Açılma Seviyesi: Seviye 50
  • RP Ödülü: 2,900
  • Kazandırdığı Para: 15,700 Dolar
  • Gerekli Oyuncu Sayısı: 1-4

Sinking Feeling

  • Açılma Seviyesi: Seviye 55
  • RP Ödülü: 2,200
  • Kazandırdığı Para: 21,000 Dolar
  • Gerekli Oyuncu Sayısı: 1-4

Fueling the Flames

  • Açılma Seviyesi: Seviye 20
  • RP Ödülü: 2,300
  • Kazandırdığı Para: 15,700 Dolar
  • Gerekli Oyuncu Sayısı: 1-4

A Titan of a Job

  • Açılma Seviyesi: Seviye 26
  • RP Ödülü: 2,750
  • Kazandırdığı Para: 14,900 Dolar
  • Gerekli Oyuncu Sayısı: 1-6

Cleaning the Cat House

  • Açılma Seviyesi: Seviye 45
  • RP Ödülü: 2,580
  • Kazandırdığı Para: 13,600 Dolar
  • Gerekli Oyuncu Sayısı: 1-4

 

Reklam Bağlantısı : Bursa Solucan Gübresi 

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum Yap

Yazar Hakkında

Oyun Haberleri ve Hata Çözümlerini, Rehber Makaleleri ile sizleri buluşturuyor ve her şeyden ilk haberdar olmanızı sağlıyorum. Furkann.net adresinden detaylı bilgilerime erişebilirsiniz.

Yorum Yap